1. reviews
  2. ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam.

ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam.

Merk

ONYX®

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Volume in liters

30 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam.

Deze ONYX® Rolltop Rugzak is een stijlvolle en comfortabele oplossing voor al je dagelijkse vereisten. De tas is gemaakt van duurzaam polyester dat ook waterdicht is. De verstelbare riem en borstband zorgen voor een perfecte pasvorm die blijft zitten tijdens lange wandelingen. Het ontwerp is zo gemaakt dat je al je spullen gemakkelijk kunt organiseren. Er is een ruim laptopvak, twee zijvakken, een voorvak, een achtervak en een verborgen vak aan de binnenzijde. De rolltop bovenkant geeft je ook extra ruimte als je iets meer dan normaal meeneemt. Daarnaast biedt de tas ook een USB-poort om je device op te laden, een anti-diefstalvak en een regenhoes. Deze rugzak is ideaal voor elke gelegenheid!

Veelgestelde vragen over ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam.

ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. komt standaard in het Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 30 l.

ONYX® Rolltop Rugzak 25 tot 40L Met Laptopvak Verstelbare Rugtas Reistas Waterdicht en Duurzaam. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen