1. reviews
  2. Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas.

Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Paars

Materiaal

Polyester

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 17 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas.

Deze sterrenhemel rugzak is een echte eyecatcher! Met een prachtig, kleurrijk ontwerp is deze rugzak perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke en eenvoudige manier om hun persoonlijkheid uit te drukken. Het buitenoppervlak is bedekt met een kleurrijk, futuristisch patroon, bestaande uit een verscheidenheid aan sterren, planeten, nevels en meer. Bovendien is de rugzak gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij sterk en duurzaam is. De rugzak heeft een ruim interieur dat bestaat uit een binnencompartiment, een tussenlaag voor de computer, een binnenvak met een sleuf en een extra zak voor de mobiele telefoon. Daarom is deze rugzak niet alleen een trendy accessoire, maar ook een functionele en praktische optie voor studenten, tieners, jongens en meisjes. Met deze rugzak kun je je laptop en andere items veilig en comfortabel meenemen. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die een mooie en stijlvolle rugzak zoekt.

Veelgestelde vragen over Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas.

Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 30 cm
Diepte 17 cm

Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. komt standaard in het Paars. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

Sterrenhemel rugzak galaxy rugzak student rugzak tiener jongen meisje laptop rugzak vrijetijdsreistas. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen