Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

Merk

Jacob company

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Volume in liters

16.5 l

Afmetingen

Hoogte: 41 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

De rugzak heeft een stevig ontwerp en is gemaakt van polyester, waardoor het comfortabel, duurzaam en lichtgewicht is. De schouderriemen zijn verstelbaar, waardoor het makkelijk aan te passen is aan de behoeften van de drager. Het heeft ook een kleine binnenvak met ritssluiting, waardoor kleine items zoals geld of sleutels gemakkelijk te bewaren zijn. Deze stijlvolle rugzak is ideaal voor dagelijks gebruik, van school tot op reis. Het heeft een groot hoofdvak met ritssluiting en twee voorvakken, waardoor er voldoende ruimte is voor boeken, laptop, tablet of andere items. Daarnaast heeft het ook een gevoerde rug met ventilatie, waardoor het draagcomfort verhoogd wordt. Dit maakt de rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen perfect voor elke fan van dit populaire videospel.

Veelgestelde vragen over Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 41 cm
Breedte 31 cm
Diepte 13 cm

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. is gemaakt van Textiel. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 16.5 l.

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen