Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue.

Merk

Fjallraven

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

16 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue.

De Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue is een klassieke rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik. Gemaakt van stevige Vinylon stof, waardoor de rugzak zowel wind- als waterbestendig is. Met een rits aan de bovenkant die het volledige hoofdvak openmaakt, is het gemakkelijk om alles wat u nodig heeft op te bergen. Daarnaast heeft de Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue een verwijderbaar zitkussen, een klein voorvak en eenvoudige schouderbanden en handgrepen aan de bovenkant. Deze rugzak is ideaal voor het meenemen van schoolspullen, boeken, eten en drinken, een laptop of andere apparatuur en zelfs je sportuitrusting. De rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Sky Blue. De Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue is perfect voor het combineren van stijl en comfort voor een actieve levensstijl.

Veelgestelde vragen over Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 16 l.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Sky Blue. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen