1. reviews
  2. Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Merk

Eastpak

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

27 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm

Breedte: 29.50 cm

Diepte: 29.50 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black.

De Eastpak BACK TO WORK Rugzak biedt een stijlvolle look en een simpel design. De rugzak is vervaardigd uit een stevige, duurzame stof en is afgewerkt in kleuren die bij het seizoen passen. Met zijn 26 liter inhoud en een speciaal vak voor een 15 inch laptop biedt de rugzak voldoende ruimte om al je belangrijke documenten, je laptop en je overige spullen veilig op te bergen. Dankzij de vele praktische vakken en de verstelbare schouderbanden heb je een zeker gevoel wanneer je naar kantoor gaat en alle benodigdheden meeneemt. Bovendien is alles gemakkelijk bereikbaar. De rugzak beschikt ook over een handige binnenvak met rits, waar je kleine accessoires in kunt opbergen. Dit maakt de Eastpak BACK TO WORK Rugzak de perfecte metgezel voor elke dag.

Veelgestelde vragen over Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 29.50 cm
Diepte 29.50 cm

Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 27 l.

Eastpak BACK TO WORK Rugzak, 26 Liter, 15 inch laptopvak Black. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen