1. reviews
  2. Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm.

Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm.

Merk

Disney

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Volume in liters

8.525 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm.

Deze gewatteerde rugzak is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele accessoire. Geschikt voor alle leeftijden, vooral voor kinderen die fan zijn van Disney. De Stitch DISNEY rugzak heeft een witte kleur en is voorzien van een afbeelding van Stitch; deze afbeelding wordt doorlopend herhaald. De verstelbare schouderbanden maken het dragen van de tas comfortabel en eenvoudig. Aan de binnenkant heeft de rugzak een grote ruimte om al je spullen te plaatsen, en een klein vak met ritssluiting voor kleine items. Ook is aan de onderkant een decoratieve ritssluiting (dummy) aangebracht, die zorgt voor extra stijl. Deze gewatteerde rugzak is perfect voor dagelijks gebruik, of om mee te nemen voor het weekend. Met maar liefst 31 cm hoogte, 25 cm breedte en 11 cm diepte is deze rugzak ideaal om al je spulletjes mee te nemen, maar helaas niet geschikt voor A4 formaat documenten.

Veelgestelde vragen over Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm.

Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 8.525 l.

Stitch DISNEY Witte kleine gewatteerde rugzak 31x25x11 cm. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen