Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape.

Merk

Eastpak

Kleur

Pink Escape

Materiaal

Polyester

Volume in liters

10 l

Afmetingen

Hoogte: 33.50 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 23 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape.

De Eastpak ORBIT Rugzak is een goede keuze voor wanneer je alleen je essentiële spullen mee wilt nemen. Deze minirugzak heeft een gevoerd achtervlak dat comfortabel aanvoelt en verstelbare schouderbanden die je een goede pasvorm geven. Met een inhoud van 10 liter is deze rugzak perfect voor al je dagelijkse benodigdheden. De rugzak is verkrijgbaar in een opvallende Pink Escape kleur die je outfit een flinke dosis kleur geeft. Deze rugzak heeft een klassiek ontwerp met twee ritsvakken, zodat je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Bovendien heeft de Eastpak ORBIT Rugzak een stevige constructie waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Deze rugzak is geïnspireerd op onze iconische Padded Pak'r en heeft een stijlvolle look die nooit uit de mode raakt. Met de Eastpak ORBIT Rugzak heb je een praktische en betaalbare accessoire die jouw look aanvult.

Veelgestelde vragen over Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape.

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 33.50 cm
Breedte 23 cm
Diepte 23 cm

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. komt standaard in het Pink Escape. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 10 l.

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Pink Escape. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen