Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort.

Merk

Matein

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

36 l

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 22.90 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort.

De Matein Rugzak 36 liter is een prachtige tas die perfect is voor dagelijks gebruik. Deze tas is gemaakt van duurzaam materiaal dat waterafstotend is, waardoor je items altijd droog blijven. De tas is voorzien van een laptopvak dat laptops tot 15,6 inch aankan en een USB-oplaadpoort voor het opladen van je apparaten. De rugzak heeft verstelbare schouderbanden die zacht, gewatteerd en comfortabel zijn. De intelligente verdeling van de verschillende vakken zorgt ervoor dat je al je items gemakkelijk kunt organiseren en alle items makkelijk kunt vinden. De tas heeft zelfs een verstopplek aan de achterzijde, waar je kunt opbergen wat je niet meteen nodig hebt. Kortom, de Matein Rugzak 36 liter is perfect voor al je dagelijkse avonturen.

Veelgestelde vragen over Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort.

Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 30 cm
Diepte 22.90 cm

Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 36 l.

Matein Rugzak 36 liter - met laptopvak waterafstotend USB-oplaadpoort. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen