1. reviews
  2. VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L.

VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L.

Merk

vmca

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Nylon

Volume in liters

45 l

Afmetingen

Hoogte: 47.5 cm

Breedte: 37 cm

Diepte: 28 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L.

De VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L is de perfecte rugzak voor studenten en professionals. Deze stevige rugzak heeft een ruim vak waarin een 17,3-inch laptop gemakkelijk past, waardoor je al je belangrijke documenten en andere benodigdheden meeneemt. Het hoofdvak biedt veel ruimte voor al je spullen, terwijl de zijvakken voor kleinere items zoals je telefoon of portemonnee geschikt zijn. Bovendien zijn de schouderbanden gedempt, zodat je de hele dag comfortabel kunt dragen. Daarnaast is de VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L waterbestendig en duurzaam. Met een speciale waterafstotende coating en stevig, slijtvast materiaal is deze rugzak bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook is de rugzak voorzien van verstelbare borst- en heupbanden voor extra stevigheid en comfort. Met deze handige rugzak kun je al je documenten en spullen veilig en gemakkelijk meedragen.

Veelgestelde vragen over VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L.

VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 47.5 cm
Breedte 37 cm
Diepte 28 cm

VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. is gemaakt van Polyester, Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 45 l.

VMCA Rugzak Met Laptopvak 17.3 inch Laptop Rugtas 45L. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen