Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze.

Merk

Vermanto

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

30 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 33 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze.

De Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter is een verfijnd ontwerp gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Het is zeer comfortabel en duurzaam, waardoor het lange levensduur heeft. De vintage stijl in combinatie met de kleur roze zorgt voor een moderne, trendy look. De tas biedt veel opbergruimte met de twee hoofdvakken, de voorvakken, de binnenste ritsvakken en de opbergvakken aan de zijkant. Het is een ideale laptop tas met een gevoerde laptopvak voor laptops tot 15,6 inch. In het hoofdvak is er ook ruimte voor boeken, documenten, kantoorbenodigdheden en andere items. De Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter is ook voorzien van een verstelbaar rugpand en verstelbare schouderbanden voor extra comfort. De rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor hij geschikt is voor zowel heren als dames. De verfijnde details maken de rugzak perfect voor dagelijks gebruik. De Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter is een perfecte rugzak voor zowel studenten, kantoorpersoneel als outdoor avonturiers. Het is een stijlvolle, trendy en duurzame.

Veelgestelde vragen over Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze.

Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 33 cm
Diepte 12 cm

Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 30 l.

Vermanto Rugtas Rugzak 30 Liter Laptop Boekentas Vintage Heren Dames Laptop School Boekentas - Roze. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen