XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter.

Merk

XD Design

Kleur

Geel

Materiaal

Polyester

Volume in liters

11 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 22.50 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Anti-diefstal

Omschrijving van XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter.

De XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter is de perfecte rugtas voor uw dagelijkse avonturen. De tas is ontworpen met innovatieve beveiligingstechnologie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zakkenrollen. Het buitenmateriaal is gemaakt van een stevig en snijvast materiaal dat het bestand is tegen schuren of knipsnijden. Het binnenmateriaal van de tas is voorzien van geheime vakjes, waar u uw kostbare spullen in kunt bewaren. Daarnaast heeft de tas verborgen ritsen, waardoor uw spullen altijd uit het zicht zijn. Daarbovenop heeft de tas een verstelbare schouderriem, zodat de tas precies bij uw lichaam past en u gemakkelijk kunt lopen. De XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter is de perfecte rugtas voor al uw dagelijkse bezigheden. U kunt erop vertrouwen dat uw spullen veilig en goed beveiligd zijn. De tas is klein en compact, maar heeft toch genoeg ruimte voor al uw dagelijkse spullen. Kortom, de Bobby is de perfecte manier om uw spullen veilig te vervoeren.

Veelgestelde vragen over XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter.

XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 22.50 cm
Diepte 14 cm

XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. komt standaard in het Geel. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 11 l.

XD Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugzak 11 liter. is een Anti-diefstal.

Bekijk ook andere schooltassen