1. reviews
  2. Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim.

Merk

Eastpak

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

33 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 34.50 cm

Diepte: 31 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim.

Deze Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim is een perfecte tas voor het dagelijks gebruik. De tas is stevig en heeft twee ruime compartimenten. Het achterste compartiment biedt voldoende ruimte voor een 15 inch laptop, terwijl het voorste compartiment geschikt is voor schoolboeken en andere documenten. Het gewatteerde rugpaneel en de verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen. Het is ook mogelijk om deze rugzak op een trolley te bevestigen, waardoor je je handen vrij hebt. Dankzij de stijlvolle Triple Denim kleur heb je met deze tas altijd een modebewuste look.

Veelgestelde vragen over Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 34.50 cm
Diepte 31 cm

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 33 l.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Triple Denim. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen