1. reviews
  2. Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch.

Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Zwart

Materiaal

Canvas

Volume in liters

25.6 l

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 14.5 cm

Type rugzak

Anti-diefstal

Omschrijving van Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch.

Onze Anti Diefstal Waterdichte Rugzak is een hele goede optie. Deze rugzak is gemaakt van stevig nylon en is voorzien van een ingenieuze beveiliging met een vergrendelingssysteem. Dit vergrendelingssysteem houdt jouw spullen veilig en stevig op hun plaats. Daarnaast is de rugzak ook waterdicht, zodat je er zeker van bent dat je spullen niet nat worden als je in een regenbui komt. De rugzak heeft ook een USB oplaadstation, waardoor je apparaten kunt opladen terwijl je onderweg bent. De rugzak is verkrijgbaar in verschillende maten, van 14 tot 15,6 inch. Hierdoor is er altijd een geschikte optie voor jouw laptop of tablet. De rugzak heeft ook verschillende binnenvakken en ritsen, zodat je al je spullen makkelijk kunt organiseren. Bovendien heeft de rugzak een comfortabele, verstelbare schouderriem, zodat je de rugzak zo kan dragen dat het voor jou het meest comfortabel is. De Anti Diefstal Waterdichte Rugzak met Usb Oplaadstation is een must-have voor elke reiziger, student of zakenman. Bescherm je spullen tegen diefstal en geniet van een comfortabele.

Veelgestelde vragen over Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch.

Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 31 cm
Diepte 14.5 cm

Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. is gemaakt van Canvas. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 25.6 l.

Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation 14 t/m 15.6 inch. is een Anti-diefstal.

Bekijk ook andere schooltassen