Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green.

Merk

Fjallraven

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

18 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 16 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green.

De Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green is een veelzijdige rugzak met een stijlvol design. Deze rugzak is gemaakt van een duurzaam en waterafstotend Vinylon F materiaal en is voorzien van een dubbelzijdig rits met twee externe zijvakken. De rugzak heeft ook een apart gewatteerd vak voor een 15” laptop. Het schouderbandontwerp is voorzien van een verstelbare borstriem en schouderbanden, zodat je de rugzak op je eigen lichaam kunt afstellen. De Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green is ideaal voor elke gelegenheid, van school tot reizen. De Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green is een perfecte combinatie van stijlvol design en functionaliteit. De rugzak is voorzien van diverse veelzijdige vakken en een apart gewatteerd laptopvak, waardoor je al je essentiële items comfortabel kunt opbergen. De rugzak heeft ook een verstelbare borstriem en schouderbanden, zodat je de rugzak op je eigen lichaamsvorm kunt aanpassen. Deze rugzak is gemaakt van een duurzaam en waterafstotend Vinylon.

Veelgestelde vragen over Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green.

Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 28 cm
Diepte 16 cm

Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 18 l.

Fjällräven Kånken Laptop 15" Unisex Rugzak Frost Green. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen