1. reviews
  2. Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer.

Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer.

Merk

Glennoo

Kleur

Bruin

Materiaal

Imitatieleer

Volume in liters

13.5 l

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Anti-diefstal

Omschrijving van Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer.

De Glennoo Anti-diefstal Rugzak is ontworpen om je zoveel mogelijk bescherming te bieden. Deze comfortabele rugtas is gemaakt van duurzaam PU-leer en heeft een stevig ontwerp. De rits aan de rugzijde is slim verstopt en biedt extra veiligheid. Daarnaast heeft deze rugzak ook een verstelbare schouderband met een verstevigde schouderkussen. Deze zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, waar je ook heen gaat. De binnenkant van de tas is ruim en er zijn verschillende vakken waar je al je kostbare spullen in kunt opbergen. En de achterkant heeft zelfs een geïntegreerde USB-laadpoort. Dit maakt het mogelijk om je telefoon op te laden terwijl je onderweg bent. Daarnaast is deze tas ook waterdicht. Je kunt dus gerust in de regen rondlopen, zonder dat je spullen nat worden. Kortom, met deze Glennoo Anti-diefstal Rugzak ben je voorbereid op elke situatie en heb je de perfecte alles-in-een rugzak.

Veelgestelde vragen over Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer.

Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31 cm
Breedte 31 cm
Diepte 14 cm

Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. komt standaard in het Bruin. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. is gemaakt van Imitatieleer. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.5 l.

Glennoo Anti-diefstal Rugzak Dames Rugtas dames PU leer. is een Anti-diefstal.

Bekijk ook andere schooltassen