1. reviews
  2. Rugzak Sport - Back to School Backpack.

Rugzak Sport - Back to School Backpack.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Rugzak Sport - Back to School Backpack. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Rugzak Sport - Back to School Backpack. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Rugzak Sport - Back to School Backpack.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Paars

Materiaal

Katoen | Polyester

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 25 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak Sport - Back to School Backpack.

Deze Rugzak Sport - Back to School Backpack is ideaal voor jouw kind. Gemaakt van polyester en waterafstotend is de rugzak zeer duurzaam en geschikt voor verschillende doeleinden. Met vier ritsluitingen ruimte voor al uw kind zijn of haar spullen en twee zijvakken voor drinkflessen, is deze rugzak een alles-in-een oplossing voor dagelijks gebruik. De rugriemen zijn verstelbaar en bieden extra comfort voor je kind. De rugzak is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud, maar met de juiste maatvoering kan hij ook voor oudere kinderen worden gebruikt. Het is een rugzak die je kind zeker zal waarderen, omdat hij of zij ook een eigen stijl kan uitdragen met zijn of haar favoriete kleuren en designs. Kies uit een aantal kleuren en designs en geef je kind de perfecte rugzak voor school, vakantie, gym of gewoon een dagje uit.

Veelgestelde vragen over Rugzak Sport - Back to School Backpack.

Rugzak Sport - Back to School Backpack. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 30 cm
Diepte 25 cm

Rugzak Sport - Back to School Backpack. komt standaard in het Paars. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Rugzak Sport - Back to School Backpack. is gemaakt van Katoen | Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Rugzak Sport - Back to School Backpack. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

Rugzak Sport - Back to School Backpack. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen