Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Merk

vmca

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester | Nylon

Volume in liters

32 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 17 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Deze Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue is een stijlvolle en praktische rugzak voor kinderen. Gemaakt van polyestervezel en dubbel nylonweefsel, is deze rugzak sterk en duurzaam. Deze tas heeft een kleurrijk ontwerp met een gedetailleerde afbeelding van een sterrenhemel, waardoor het een uniek en origineel accessoire is. Deze rugzak is voorzien van een verstelbare schouderriem en twee handvatten voor extra comfort. Deze tas is voorzien van een ruim hoofdvak met twee zijvakken en een klein voorvak. Het hoofdvak is ruim genoeg om al je schoolspullen, lunchpakket, boeken en andere benodigdheden in op te bergen. Daarnaast heeft deze tas een klein potloodvakje aan de buitenkant, waardoor je gemakkelijk je favoriete pennen, potloden en andere kleine accessoires kunt bewaren. Deze Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue is een perfecte keuze voor school, dagelijkse uitstapjes of andere activiteiten.

Veelgestelde vragen over Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 30 cm
Diepte 17 cm

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. is gemaakt van Polyester | Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 32 l.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen