SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro).

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro).

Merk

SUITSUIT

Kleur

Bruin

Materiaal

rPet

Volume in liters

5 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro).

Deze Natura crossbody/rugzak (micro) is perfect voor wanneer je onderweg bent. De rugzak heeft een afmeting van 20 x 15 x 5 cm en is daarmee klein genoeg om mee te nemen tijdens een dagje uit. Hij is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal in de kleur maroon, waardoor hij ook stijlvol is. De binnenkant is voorzien van een beige kleur die de tas een rustige uitstraling geeft. Dankzij de schouderband die bij de tas geleverd wordt, kun je de tas ook als crossbody dragen. Dit maakt de tas ideaal voor mensen die hun handen vrij willen houden. Bovendien zit er een klein vakje aan de voorkant waar je kleine items in kunt opbergen. Zo kun je je sleutels, portemonnee of telefoon makkelijk bij je dragen. Personaliseer de tas zoals je wilt voor een unieke look!

Veelgestelde vragen over SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro).

SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). komt standaard in het Bruin. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). is gemaakt van rPet. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 5 l.

SUITSUIT Natura Maroon Crossbody/Rugzak (Micro). is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen