1. reviews
  2. Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa.

Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa.

Merk

Disney Frozen

Kleur

Multi

Materiaal

Polyester

Volume in liters

10.8 l

Afmetingen

Hoogte: 36 cm

Breedte: 25 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa.

De Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa is een ideale rugzak voor je kindje om mee te nemen naar school of een dagje uit. De rugtas heeft een leuk design met het Disney-figuur Elsa op de voorkant, voor een pastelkleurige achtergrond met de vrolijke sneeuwpop Olaf. In het voorvak is ruimte voor kleine spulletjes die mee moeten, zoals pennen, een portemonnee of sleutels. Het grote hoofdvak van de rugzak heeft een handige dubbele rits en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een broodtrommel of extra setje kleding. Om hem te dragen kan je gebruik maken van de lus aan de bovenkant of de verstelbare schouderbanden aan de achterkant. Deze Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa is zowel praktisch als leuk voor je kindje.

Veelgestelde vragen over Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa.

Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 36 cm
Breedte 25 cm
Diepte 12 cm

Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. komt standaard in het Multi. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 10.8 l.

Frozen II Pastel Power Rugzak Rugtas Meisje Multi Elsa. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen