1. reviews
  2. Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas.

Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas.

Merk

LOWE ALPINE

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

6 l

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte: 4 cm

Diepte:

Type rugzak

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas.

De Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas is een perfecte keuze voor avonturiers die veel onderweg zijn. Het is een lichtgewicht heuptasje dat gemaakt is van duurzaam materiaal en geschikt is voor wandelen en fietsen. De tas heeft een geïntegreerde dubbele waterfles, zodat je makkelijk toegang hebt tot hydratatie. Het is voorzien van de nieuwe Air Contour™-lendenvoering, die luchtcirculatie mogelijk maakt en ervoor zorgt dat je uitrusting goed op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest intense activiteiten. Het heuptasje heeft ook zijvakken voor extra opslagruimte, zodat je je belangrijkste spullen gemakkelijk bij de hand hebt. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat je de tas gemakkelijk op maat kunt maken.

Veelgestelde vragen over Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas.

Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 2 cm
Breedte 4 cm
Diepte

Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 6 l.

Lowe Alpine Nijmegen 6 Heuptas. is een Sportieve/technische rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen