1. reviews
  2. New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze.

New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze.

Merk

New Rebels

Kleur

Roze

Materiaal

Polyurethaan

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze.

Deze New Rebels waterafstotende rolltop rugzak met laptopvak 15'' in Mart roze is de perfecte tas voor elke dag! Gemaakt van waterproof PU materiaal, met een rolltop aan de bovenzijde voor makkelijk openen en sluiten, een hoofdvak met ritssluiting, een laptopvak 15 inch, een binnenvak met ritssluiting en een voorvak met ritssluiting. Daarnaast heeft deze tas verstelbare en gewatteerde schouderbanden, een gewatteerde rug en een handvat. Hiermee kun je je spullen dus perfect meenemen en bovendien heeft de tas ook nog ruimte voor A4 formaat documenten. Geniet van een comfortabele en stijlvolle look met deze New Rebels rugzak!

Veelgestelde vragen over New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze.

New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm

New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. is gemaakt van Polyurethaan. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

New Rebels Waterafstotende Rolltop Rugzak met Laptopvak 15'' Mart Roze. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen