1. reviews
  2. New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw.

Merk

New Rebels

Kleur

Blauw

Materiaal

Tarpaulin

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw.

De New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw is een stoere, waterafstotende tas uit de Mart serie van New Rebels. De tas is gemaakt van tarpaulin, wat een sterk en waterafstotend materiaal is. De reflectiestreep op de voorkant zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent in het donker. Het hoofdvak is afsluitbaar met een ritssluiting en TT (schuif/klik-sluiting) en kan zowel worden opgerold als vergroot. In het hoofdvak zit een extra ritsvakje en een gewatteerd laptopvak van 37 x 27 x 4 cm waar een laptop van maximaal 15,5 inch in past. Op de voorzijde van de tas zit een ritsvak voor snelle toegang tot je spullen. Het rugpand en de verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd voor extra comfort. Aan de bovenkant is er een lus om de tas makkelijk op te pakken of in de hand te dragen.

Veelgestelde vragen over New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. is gemaakt van Tarpaulin. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Laptop Rugzak 15,6 inch Donkerblauw. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen