1. reviews
  2. Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim.

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim.

Merk

Eastpak

Kleur

Blauw

Materiaal

Nylon

Volume in liters

38 l

Afmetingen

Hoogte: 42 cm

Breedte: 33.75 cm

Diepte: 32 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim.

De Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim is een ruime, stevige en georganiseerde rugzak die je perfect kunt gebruiken voor drukke gelegenheden. Hij heeft voldoende ruimte voor al je spullen, of het nu boeken, documenten of je favoriete sneakers zijn. Draag de rugzak op je rug, dat is natuurlijk het meest comfortabel. De relaxte look van de rugzak wordt benadrukt door het materiaal van de buitenkant, een mix van denimachtige stoffen. De schouderbanden zijn verstelbaar en verzorgen een optimaal draagcomfort. Mocht je deze rugzak willen gebruiken voor school, werk of plezier, hij is geschikt voor elke gelegenheid. Het zachte, stevige materiaal waaruit hij is gemaakt zorgt ervoor dat je spullen altijd veilig en goed beschermd zijn. De vele vakken, zakken en ritsen maken het makkelijk om je spullen op te bergen en te zoeken. Daarnaast heeft de rugzak aan de binnenkant een 15,6 inch laptopvak. Dit maakt de Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim een perfecte oplossing voor al je opberg- en vervoersbehoeften.

Veelgestelde vragen over Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim.

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 42 cm
Breedte 33.75 cm
Diepte 32 cm

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. is gemaakt van Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 38 l.

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Triple Denim. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen