LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm.

Merk

L.O.L. Surprise!

Kleur

Paars

Materiaal

Polyester

Volume in liters

10 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm.

De LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm is een unieke rugzak die perfect is voor meisjes die van opvallende accessoires houden. De rugzak heeft een bijzonder design met een eenhoorn-print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat. De rugzak heeft een handig formaat, waardoor hij perfect is om mee te nemen naar school, voor kleine reisjes of om accessoires mee te nemen. Bovendien heeft de rugzak een erg leuk detail: op de voorkant vind je één van de meest populaire karakters uit de serie LOL Surprise. De kleurrijke print geeft de rugzak een extra leuke touch. De bijpassende schouderbanden zijn comfortabel en sterk genoeg om de rugzak te dragen, zodat je meisje haar favoriete rugzak altijd bij zich kan hebben. De rugzak is een perfect cadeau voor meisjes die van eenhoorns, kleurrijke prints en opvallende accessoires houden.

Veelgestelde vragen over LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm.

LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. komt standaard in het Paars. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 10 l.

LOL Surprise Rugzak Meisjes Eenhoorn Hoogte 31cm. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen