Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

Merk

Beagles Original

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

14.7 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

De Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf is een geweldige tas voor kinderen. De tas is voorzien van een kleurrijk label, zodat je kind nooit de verkeerde tas meeneemt. In het middenvak is er ruimte voor twee vakken, zodat je broodtrommel en schriften gescheiden kunnen worden gehouden. Daarnaast is er ook een speciaal vakje voor een drinkbeker gemaakt. Met de verstelbare en opgevulde schouderband beleeft je kind het ultieme draagcomfort. De reflecterende band maakt het voor je kind extra veilig wanneer het donkerder begint te worden buiten. Deze Beagles kindertas is een perfecte keuze!

Veelgestelde vragen over Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 13 cm

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 14.7 l.

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen