Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra.

Merk

Beagles Original

Kleur

Roze zebra

Materiaal

Polyester

Volume in liters

14.1 l

Afmetingen

Hoogte: 31.000000 cm

Breedte: 24.500000 cm

Diepte: 18.500000 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra.

Deze Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra is de perfecte tas voor jouw kleine meisje! Een schattig roze hartje op de voorzijde van de tas geeft de tas net dat beetje meer. De tas heeft één grote ritssluiting waardoor je de spullen van jouw kleintje goed opbergt. Verder heeft de tas twee verstelbare schouderbanden en een enkele handgreep op de bovenzijde van de tas. Genoeg opties waardoor jouw kleine meisje de tas op de manier kan dragen die het leukste is! Kijk je al uit naar het moment dat je jouw kleintje met deze leuke tas ziet lopen?

Veelgestelde vragen over Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31.000000 cm
Breedte 24.500000 cm
Diepte 18.500000 cm

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. komt standaard in het Roze zebra. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 14.1 l.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak tablet Roze zebra. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen