1. reviews
  2. Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm.

Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm.

Merk

Minecraft

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 41 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 10 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm.

Voor de echte Minecraft-fan bieden wij deze leuke rugzak aan. Deze set bestaat uit 5 verschillende rugzakken in een Minecraft Crafting Since Alpha-thema. De rugzakken hebben een hoogte van 41 cm en de verschillende onderdelen zorgen ervoor dat je je spullen makkelijk kunt organiseren. De rugzakken zijn voorzien van verschillende Minecraft-afbeeldingen, waardoor ze erg leuk zijn om te dragen. De rugzakken hebben een kleurrijk ontwerp, waardoor ze ook goed te combineren zijn met andere accessoires. De rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze zijn ook stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen. Deze set is een must-have voor elke Minecraft-liefhebber die op zoek is naar een praktische en stijlvolle rugzak. Deze Minecraft Crafting Since Alpha rugzak set is ook geschikt voor jongens. Ze zijn perfect voor het meenemen van schoolspullen, accessoires, gadgets of andere spullen. De rugzakken zijn ook makkelijk in te pakken en te draaien, waardoor je je spullen gemakkelijk kunt vervoeren. De afzonderlijke rugzakken hebben een.

Veelgestelde vragen over Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm.

Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 41 cm
Breedte 30 cm
Diepte 10 cm

Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

Minecraft Crafting Since Alpha Rugzak Jongens 5 Stuks Hoogte 41cm. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen