1. reviews
  2. KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L.

KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L.

Merk

KALON

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

60 l

Afmetingen

Hoogte: 53 cm

Breedte: 38 cm

Diepte: 20 cm

Type rugzak

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L.

Met de KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L heb je een uitstekende rugzak om mee te nemen op jouw avonturen. De rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal dat waterbestendig is, waardoor je spullen droog en veilig blijven. De reguliere maat is 14,5''x 21''x 8'' en de uitbreidbare maat is 14,5''x 21''x 13'', waardoor je meer ruimte krijgt om je spullen in op te bergen. Het hoofdcompartiment is uitbreidbaar van 39L (2380 kubieke inch) tot 64L (3905 kubieke inch). Daarnaast heeft deze rugzak 4 hoofdlaadruimtes en een mesh zak voor waterflessen, waardoor je spullen georganiseerd kunt opbergen. De KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L is de perfecte rugzak om mee te nemen op avontuurlijke trips of voor dagelijkse activiteiten. De schouderbanden en de rugpanelen zijn gemaakt van ademend mesh materiaal, waardoor je de rugzak comfortabel kunt dragen. De rugzak heeft verstelbare borst- en heupbanden, waardoor je de rugzak op maat kunt afstellen voor een optimaal draagcomfort.

Veelgestelde vragen over KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L.

KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 53 cm
Breedte 38 cm
Diepte 20 cm

KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 60 l.

KALON Rugzak Militaire Tactische Rugzak Waterbestendig Uitbreidbaar 39L-60L. is een Sportieve/technische rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen