Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn.

Merk

Kidzroom

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

6.4 l

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 9 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn.

De Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas is een perfecte tas voor jonge kinderen. Deze schattige roze rugzak heeft een eenhoornprint en is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De speciale glinsterende details rond de rits geven de tas een extra leuk effect. Deze rugzak heeft twee compartimenten. Het voorvak met een rits biedt ruimte voor kleinere spullen zoals een portemonnee, sleutels etc. Het grotere hoofdvak heeft een dubbele rits en is geschikt voor bijvoorbeeld een broodtrommel of extra kleding. Voor een drinkfles is er een elastisch steekvak aanwezig. De tas is te dragen aan de lus aan de bovenkant of met de verstelbare, gewatteerde schouderbanden op de rug. Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook een echte eye-catcher. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en prints en is een must-have voor elke kleine fashionista.

Veelgestelde vragen over Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn.

Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31 cm
Breedte 23 cm
Diepte 9 cm

Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 6.4 l.

Kidzroom Fearless Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Unicorn. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen