1. reviews
  2. Prêt Imagination Rugzak - Dino.

Prêt Imagination Rugzak - Dino.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Prêt Imagination Rugzak - Dino. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Prêt Imagination Rugzak - Dino. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Prêt Imagination Rugzak - Dino.

Merk

Prêt

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

6.1 l

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 22 cm

Diepte: 9 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Prêt Imagination Rugzak - Dino.

De Prêt Imagination Rugzak - Dino is een ideale rugzak voor kids om hun kostbaarste bezittingen mee te nemen. De rugzak is voorzien van een stoer dino-ontwerp met kleurrijke details. De tas is gemaakt van stevig materiaal waardoor hij vrijwel onverwoestbaar is. Het hoofdvak heeft een groot formaat waardoor er veel spullen in kunnen. Ook het voorvak is van een ruim formaat. Hierin kunnen de kleinere benodigdheden opgeborgen worden. De verstelbare schouderbanden maken het draagcomfort optimaal. Met de ritsjes aan de voor- en achterkant is de tas eenvoudig te openen en sluiten. Laat de fantasie van je kindje de vrije loop met deze leuke rugzakken uit de 'Imagination' collectie!

Veelgestelde vragen over Prêt Imagination Rugzak - Dino.

Prêt Imagination Rugzak - Dino. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31 cm
Breedte 22 cm
Diepte 9 cm

Prêt Imagination Rugzak - Dino. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Prêt Imagination Rugzak - Dino. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Prêt Imagination Rugzak - Dino. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 6.1 l.

Prêt Imagination Rugzak - Dino. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen