Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral.

Merk

Kipling

Kleur

Fresh Floral

Materiaal

Polyester

Volume in liters

9 l

Afmetingen

Hoogte: 29 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral.

Deze Kipling CITY PACK MINI Rugzak is perfect voor als je graag een stijlvolle en kleine rugzak bij je hebt. De 9 liter versie is beschikbaar in een frisse bloemenprint en heeft afgezet met kleurrijke stiksels. De rugzak heeft verstelbare riemen die je gemakkelijk naar wens kunt aanpassen. De magnetische sluitingen maken het openen en sluiten van de tas eenvoudig. Het hoofdcompartiment is voorzien van veel opbergruimte, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. Het compartiment heeft een handige rits en een sleutelhanger met een grappig aapje erop. Ook zijn er 2 zijvakken met magnetische sluiting en een klein vakje, waardoor je al het kleine spul veilig kunt opbergen. De Kipling CITY PACK MINI Rugzak is een praktische en stijlvolle tas die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Veelgestelde vragen over Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral.

Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 29 cm
Breedte 27 cm
Diepte 14 cm

Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. komt standaard in het Fresh Floral. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 9 l.

Kipling CITY PACK MINI Rugzak, 9 Liter Fresh Floral. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen