Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black.

Merk

Eastpak

Kleur

Spark Black

Materiaal

Polyester

Volume in liters

27 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 29.50 cm

Diepte: 22 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black.

De Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak is een zeer stijlvol accessoire dat voorzien is van een modern ontwerp. De rugzak heeft een inhoud van 27 liter en een laptopvak voor laptops met een schermgrootte van 13.3 inch. Deze rugzak is verkrijgbaar in de Spark Black kleur. Deze rugzak is gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, waardoor het een perfecte reispartner is. Hij is speciaal ontworpen met comfort in gedachten, waardoor hij een uitstekende keuze is voor een dagelijks gebruik. Het hoofdvak biedt genoeg ruimte om al je kantoor- of studiebenodigdheden op te bergen. Daarnaast heeft de rugzak een geïntegreerd laptopvak waar je apparaten veilig in opgeborgen kunnen worden. Bovendien heeft de rugzak een ritsvak aan de voorzijde waar je kleinere items in kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 29.50 cm
Diepte 22 cm

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. komt standaard in het Spark Black. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 27 l.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Spark Black. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen