1. reviews
  2. Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue.

Merk

Fjallraven

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

7 l

Afmetingen

Hoogte: 29 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue.

De Fjällräven Kånken Mini Rugzak is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische rugzak. Deze unisex rugzak is ontworpen in een mooie Royal blue kleur en beschikt over lange verstelbare schouderbanden. Hierdoor is de rugzak geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Op de achterkant is een klein vak aangebracht, waar je bijvoorbeeld je portemonnee of telefoon in kunt opbergen. Ook is er een verwijderbaar zitkussen aanwezig om je rug extra te ondersteunen. Voor extra zichtbaarheid in het donker heeft de rugzak een reflecterend logo. Met de Fjällräven Kånken Mini is je persoonlijke spullen altijd veilig en stijlvol bij je!

Veelgestelde vragen over Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 29 cm
Breedte 20 cm
Diepte 13 cm

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 7 l.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Royal blue. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen