Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

Merk

Gozyno

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Volume in liters

5 l

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Breedte: 38 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

De Gozyno Easywalker Rugtas Heuptas is een must-have voor iedereen die graag buiten komt. Of je nu een dagwandeling maakt, of het avontuur opzoekt met een vierdaagse, deze heuptas heeft altijd genoeg ruimte voor al je spullen. De tas is gemaakt met een stevig waterdicht materiaal dat je spullen droog houdt als het gaat regenen. Daarnaast is de tas voorzien van een anti-diefstalslot dat ervoor zorgt dat je waardevolle spullen veilig zijn. De tas heeft een grote inhoud van 5 liter en is daarmee ruim genoeg om al je spullen mee te nemen. Hij is voorzien van twee ruime vakken waar je al je benodigdheden in kwijt kunt. Daarnaast heeft de tas een speciale vak voor je telefoon, tablet of laptop, zodat je deze gemakkelijk droog en veilig kunt opbergen. De Gozyno Easywalker Rugtas Heuptas is ook voorzien van een verstelbare heupband, zodat de tas comfortabel aan je heup aansluit. Met de meegeleverde schouderbanden kun je de tas ook als een rugtas dragen.

Veelgestelde vragen over Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 20 cm
Breedte 38 cm
Diepte 14 cm

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. is gemaakt van Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 5 l.

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. is een Sportieve/technische rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen