Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

Merk

Daniel Ray

Kleur

Zwart

Materiaal

Tarpaulin

Volume in liters

16 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

De Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L is een ideale rugzak voor het vervoeren van je laptop. De buitenkant is gemaakt van rubber PU/tarpaulin, wat de rugzak waterdicht maakt. Daarnaast is de reflectiestreep op de voorkant een extra veiligheidsmaatregel, zodat je goed zichtbaar bent tijdens donkere dagen. Het hoofdvak is afsluitbaar middels een ritssluiting en een TT (schuif/klik-sluiting). De rugzak is oprolbaar en daardoor flexibel qua volume. In het hoofdvak zit een extra ritsvakje en een gewatteerd laptopvak van 39 x 27 x 2 cm, dat geschikt is voor een 15,6 inch laptop. Op de voorzijde zit een verticaal ritsvak voor het opbergen van kleine items. Op beide zijkanten van de rugzak zit een smal, diep steekvak. Het rugpand en de verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd, zodat de rugzak comfortabel gedragen kan worden. Ook is er een lus aan de bovenkant, waarmee de tas makkelijk opgepakt kan worden of zelfs even in de hand gedragen kan worden.

Veelgestelde vragen over Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 28 cm
Diepte 12 cm

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. is gemaakt van Tarpaulin. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 16 l.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen