1. reviews
  2. YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus.

YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus.

Merk

YONO

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

7.5 l

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte: 10 cm

Diepte: 15 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus.

De rugzak heeft een speciale compartiment voor laptop, waarmee je kind gemakkelijk zijn laptop of tablet meeneemt naar school. Ook heeft de rugzak een klein vakje voor kleine items zoals sleutels. De YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en zorgt ervoor dat je kind de rugzak comfortabel kan dragen. De rugzak heeft een verstelbare schouderband, waardoor het geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. De schouderbanden zijn gemaakt van ademend mesh materiaal en hebben een zachte laag zodat de rugzak comfortabel zit. De YONO Kinder Rugzak is een perfecte keuze voor school, maar ook voor dagelijks gebruik. Met de Dino print en de zachte kleuren, is de rugzak een echte must-have voor jouw kind. Het is een echte eye-catcher en zal zeker veel bewonderende blikken oogsten.

Veelgestelde vragen over YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus.

YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 25 cm
Breedte 10 cm
Diepte 15 cm

YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 7.5 l.

YONO Kinder Rugzak Dino Rugtas voor Jongens en Meisjes Kleuter Peuter Schooltas Basisschool 7.5 L Dinosaurus. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen