PUMA Phase Backpack-Puma Black.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? PUMA Phase Backpack-Puma Black. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over PUMA Phase Backpack-Puma Black. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties PUMA Phase Backpack-Puma Black.

Merk

PUMA

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

21 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm

Breedte: 37 cm

Diepte: 18 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van PUMA Phase Backpack-Puma Black.

De favoriete PUMA Phase Backpack is een stijlvolle Day Backpack met ons PUMA No. 1 logo en een handige mesh zak. Met een tweezijdige ritssluiting in de hoofdcompartiment, een ritssluiting in de voorzak, een meshzak aan de zijkant, gevoerd met 150D polyester met PU backing, verstelbare en gevoerde schouderbanden met reflecterende PUMA Cat geborduurde lus, gevoerde rugpanelen, een geborduurd draaghengsel, geborduurde metalen ritssluiter in het hoofdcompartiment, metalen ritsluiter met een webbing tape in de voorzak, een reflecterende lus en puur PUMA No. 1 logo print op het voorpaneel. De PUMA Phase Backpack is perfect voor dagelijks gebruik, of voor een dagje uit. De schouderbanden zijn verstelbaar en gevoerd, waardoor hij comfortabel zit. De reflecterende PUMA Cat lus en het webbing draaghengsel zorgen voor een mooie afwerking. De backpack heeft een ruime hoofdcompartiment en een extra voorzak met slot, waardoor je al je spullen veilig opbergt.

Veelgestelde vragen over PUMA Phase Backpack-Puma Black.

PUMA Phase Backpack-Puma Black. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 37 cm
Diepte 18 cm

PUMA Phase Backpack-Puma Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

PUMA Phase Backpack-Puma Black. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of PUMA Phase Backpack-Puma Black. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 21 l.

PUMA Phase Backpack-Puma Black. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen