1. reviews
  2. Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind.

Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind.

Merk

Skooter

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.6 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind.

De Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas is perfect voor jongens die op zoek zijn naar een stoer en stijlvol ontwerp. Deze rugzak is gemaakt van een duurzaam materiaal en heeft een leuke dino-print. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van je kind. Deze rugzak heeft een ruime hoofdvak met een rits, zodat al je kinderen al hun belangrijke spullen gemakkelijk mee kunnen nemen naar school. Daarnaast heeft deze rugzak een kleiner buitenvak met een rits en twee mesh zijvakken, perfect voor het opbergen van kleine items zoals een waterfles, waardoor je kind altijd op de hoogte blijft. De rugzak wordt geleverd met een gratis draagtas voor extra gemak. Dit product komt met een geweldige 2 jaar garantie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een kwaliteitsproduct koopt.

Veelgestelde vragen over Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind.

Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm

Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.6 l.

Skooter Dinomite! Rugzak Schooltas jongen - Dino Rugzak Kind. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen