1. reviews
  2. Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Merk

MINIIYOU

Kleur

Roze - Grote ogen - Regenboog Hoorn

Materiaal

Polyester

Volume in liters

10 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Deze unicorn rugzak is een absolute must-have voor elke unicorn liefhebber! Met zijn lichtroze grote ogen en regenboog hoorn, is deze rugzak echt een eyecatcher. De rugzak is gemaakt van polyester materiaal en heeft een afmeting van 30x24x10 cm (LxBxD). Dankzij het lichte materiaal zit de rugzak comfortabel en is hij ook nog eens makkelijk te dragen. De rugzak heeft ook een paar praktische kenmerken. Zo heeft hij een voorvak met een rits, waar kleine spulletjes in kunnen worden gedaan. De rugzak heeft ook twee schouderriemen, zodat hij gemakkelijk aan je rug kan worden bevestigd. Ten slotte heeft hij een handig opbergvak aan de buitenkant, zodat je altijd bij je spulletjes kunt. Deze rugzak is gemaakt door het merk MINII YOU en is dus van een hoge kwaliteit. Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische rugzak met een unieke uitstraling, dan is deze unicorn rugzak precies wat je zoekt!

Veelgestelde vragen over Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. komt standaard in het Roze - Grote ogen - Regenboog Hoorn. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 10 l.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen