Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze.

Merk

QY

Kleur

Roze

Materiaal

Nylon

Volume in liters

5 l

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 10 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze.

Deze rugzak is zowel praktisch als stijlvol. Hij is gemaakt van katoen en heeft een kleurrijke unicorn print. De rugzak heeft een handig vak met ritssluiting, waar je kleine spulletjes zoals je portemonnee, sleutels en telefoon in kunt doen. De rugzak heeft ook twee kleine vakken zonder ritssluiting aan de voorkant, waar je bijvoorbeeld een paar koekjes of een verrassing in kunt doen. Deze magische rugzak heeft extra padding op de schouderbanden, waardoor je kindje het comfortabel heeft tijdens het dragen. De rugzak heeft een inhoud van 5 liter, precies genoeg voor het meenemen van al haar favoriete spulletjes. De rugzak is licht van gewicht, waardoor hij helemaal perfect is voor je peutermeisje.

Veelgestelde vragen over Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze.

Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 25 cm
Breedte 20 cm
Diepte 10 cm

Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. is gemaakt van Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 5 l.

Unicorn rugzak, rugtas eenhoorn rugzak peuter 5 liter roze. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen