1. reviews
  2. Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino.

Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino.

Merk

Skooter

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.5 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino.

Deze stoere Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino is de perfecte tas voor kinderen die op avontuur willen. De donkergroene kleur met subtiele dino print geeft de tas een moderne uitstraling. De rugzak is ruim en ideaal om al je spullen mee te nemen. Of het nu een lunchtrommel, schoolboeken of een drinken is, alles past erin! Het voorvak is ook groot en perfect om spullen mee te nemen die je vaak nodig hebt. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de rugzak comfortabel te dragen is. Met de zwarte lus aan de bovenkant is de tas ook makkelijk mee te nemen of op te hangen. Met deze Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino ben je altijd klaar voor een nieuw avontuur!

Veelgestelde vragen over Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino.

Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm

Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.5 l.

Skooter New Adventures Rugzak Jongen Rugtas Kind - Dino. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen