The North Face Connector Rugzak 27 liter.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? The North Face Connector Rugzak 27 liter. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over The North Face Connector Rugzak 27 liter. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties The North Face Connector Rugzak 27 liter.

Merk

The North Face

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

27 l

Afmetingen

Hoogte: 46.10 cm

Breedte: 27.90 cm

Diepte: 21 cm

Type rugzak

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van The North Face Connector Rugzak 27 liter.

De North Face Connector Rugzak 27 liter is ontworpen om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Met verschillende compartimenten, waaronder een ruim hoofdvak, een beschermend laptopvak, een voorpaneel met ruimte voor potloden en pennen, een ritsvak en twee vakken voor drinkflessen aan de buitenkant, kun je alles wat je nodig hebt meenemen. Het FlexVent™-ophangsysteem biedt een comfortabele en veilige manier om de rugzak te dragen. Met flexibele gevormde schouderbanden, een gevoerd achterpand van mesh en een ademend heuppaneel, zorgt het ervoor dat je rug rust krijgt. De strategisch geplaatste reflectoren zorgen voor 360° zichtbaarheid en de fietslichtlus zorgt ervoor dat je een lampje kunt bevestigen om nog veiliger te fietsen. Bovendien is deze tas gedeeltelijk gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je ook nog eens milieuvriendelijk bent.

Veelgestelde vragen over The North Face Connector Rugzak 27 liter.

The North Face Connector Rugzak 27 liter. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 46.10 cm
Breedte 27.90 cm
Diepte 21 cm

The North Face Connector Rugzak 27 liter. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

The North Face Connector Rugzak 27 liter. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of The North Face Connector Rugzak 27 liter. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 27 l.

The North Face Connector Rugzak 27 liter. is een Sportieve/technische rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen