1. reviews
  2. Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive.

Merk

Eastpak

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

27 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 29.5 cm

Diepte: 29.5 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive.

De Eastpak Out of Office rugzak is een perfecte keuze voor dagelijks gebruik. De sterke stof is krasbestendig en heeft een stoere Army Olive kleur. In het ruime hoofdvak met stevige ritssluiting zit een separate 13,3 inch laptopvak met een extra ritsvak voor kleinere spullen. Ideaal voor het opbergen van schoolboeken, notitieblokken, pennen en andere benodigdheden. Bovendien is er een voorvak met ritssluiting voor spullen die bij de hand moeten worden gehouden. Een stevig rugpaneel en verstelbare, gewatteerde schouderbanden met anti-sliplaag zorgen voor een maximaal draagcomfort. Zo is de rugzak gemakkelijk mee te nemen op school, werk of voor een dagje uit. Bovendien is de Eastpak Out of Office rugzak ook geschikt voor een 13,3 inch Apple Macbook.

Veelgestelde vragen over Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 29.5 cm
Diepte 29.5 cm

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 27 l.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Army Olive. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen