New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe.

Merk

New Rebels

Kleur

Bruin, Grijs

Materiaal

Tarpaulin

Volume in liters

9 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 8 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe.

De New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe is een stoere middelgrote rugzak. De rugzak is gemaakt van tarpaulin, wat een waterafstotend materiaal is en ervoor zorgt dat de tas tegen een stootje kan en jouw eigendommen droog blijven tijdens verschillende weersomstandigheden. Het hoofdvak is afsluitbaar middels een ritssluiting en haaksluiting en kan door de rollup-functie wat worden vergroot of verkleind. Binnenin zit een ritsvakje en twee steekvakjes voor bijv. je telefoon en sleutels. Daarnaast zitten er op de voor- en achterzijde van de tas ritsvakken voor je spullen die je snel bij de hand wilt hebben. De twee schouderbanden zijn in lengte verstelbaar en met de lus aan de bovenkant kan de tas makkelijk opgepakt worden of in de hand gedragen worden. Deze mooie en duurzame rugzak is met zijn waterafstotende materiaal een ideale metgezel voor bijna elke situatie. Of je nu een dagje naar het strand gaat, naar het bos wandelt of een stadswandeling maakt, deze rugzak houdt al je spullen droog en biedt voldoende ru.

Veelgestelde vragen over New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 28 cm
Diepte 8 cm

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. komt standaard in het Bruin, Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. is gemaakt van Tarpaulin. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 9 l.

New Rebels Mart Waterafstotende Rolltop Rugzak Medium Taupe. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen