1. reviews
  2. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Merk

Kidzroom

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.1 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

De Lucky Me rugzak van Kidzroom is de perfecte rugzak voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De zwarte kleur met hartjesprints maakt deze rugzak een stijlvolle accessoire voor kinderen om mee naar school of naar een dagje uit te nemen. Het is een sterke, duurzame tas met een stevig handvat en schouderbanden die comfortabel zitten. De rugzak heeft een grote hoofdvak met een rits voor het bijhouden van schoolspullen, kleding, eten en andere benodigdheden. Daarnaast heeft het een kleiner voorvak met een rits voor het opbergen van kleinere items zoals pennen, notitieboekjes en pennen. De Lucky Me rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyester en is voorzien van een waterdicht materiaal. Dit maakt het ideaal voor het dragen van kleine items en het beschermen van de inhoud tegen regen. Ook is de rugzak licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te dragen is. De afmetingen van de rugzak zijn 39cm x 30cm x 13cm. De Lucky Me rugzak is de perfecte rugzak voor kinderen van 6 tot 12 jaar die stijlvol de straat op willen gaan en hun spullen in stijl kunnen meenemen.

Veelgestelde vragen over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 28 cm
Diepte 12 cm

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.1 l.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen