1. reviews
  2. Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim.

Merk

Eastpak

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

27 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 29.50 cm

Diepte: 29.50 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim.

Deze Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak heeft een handig voorvak met een rits, ideaal voor kleinere spullen zoals documenten, je telefoon en koptelefoon. Het hoofdvak heeft een extra vak voor een 13.3 inch laptop. Er zitten ook twee zijvakken voor bijvoorbeeld je drankfles of een paraplu. Voor extra draagcomfort heeft de tas schouderbanden met een extra gevoerde delen en een gevoerd rugpaneel. De schouderbanden zijn in hoogte verstelbaar en zorgen ervoor dat je de tas op een comfortabele manier kunt dragen. Met een inhoud van 27 liter heb je voldoende ruimte om alles wat je nodig hebt mee te nemen. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, waaronder Black Denim.

Veelgestelde vragen over Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 29.50 cm
Diepte 29.50 cm

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 27 l.

Eastpak OUT OF OFFICE Rugzak, 27 Liter, 13.3 inch laptopvak Black Denim. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen