Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE).

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE).

Merk

Nike

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

24 l

Afmetingen

Hoogte: 46 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 18 cm

Type rugzak

Gymtas

Omschrijving van Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE).

De Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE) is een praktische en duurzame rugzak. Deze rugzak is perfect om te gebruiken voor school, werk, sport of reizen. Hij heeft een modern en stijlvol ontwerp, en is gemaakt van 100% polyester. De rugzak heeft drie grote vakken met ritssluiting en twee zijvakken van mesh. Daarnaast is er een laptopvak dat in één van de grote vakken kan worden gestopt. Voor extra comfort zijn er verstelbare en gewatteerde schouderbanden met een draaglus. De rugzak heeft een inhoud van 24 liter en de afmetingen zijn 46 x 30 x 18cm. De rugzak is verkrijgbaar in een neutrale kleurcombinatie van zwart en wit. De Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE) is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Hij is perfect voor elke gelegenheid, van school tot werk tot reizen. Deze stevige en duurzame rugzak is het ideale accessoire voor een moderne, actieve levensstijl.

Veelgestelde vragen over Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE).

Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 46 cm
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm

Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 24 l.

Nike NK BRSLA M BKPK 9.5 (24L) Unisex Rugzak BLACK/BLACK/(WHITE). is een Gymtas.

Bekijk ook andere schooltassen