1. reviews
  2. Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

Merk

Eastpak

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

33 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 34.50 cm

Diepte: 31 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

De Eastpak PROVIDER Rugzak is een perfecte keuze voor werk of studie. Met een capaciteit van 33 liter biedt hij voldoende ruimte voor al je essentiële items. De twee hoofdvakken zijn gevuld met een aantal pocket organisatieverspreiding, perfect voor het opbergen van externe harde schijven, kabels, media en andere kleine objecten. Het 15-inch laptopvak biedt extra bescherming en het voorvak met rits is ideaal om al je kleine items bij te houden. Kortom, de Eastpak PROVIDER Rugzak is een ideaal item voor werk of studie. Hij is gemaakt van een duurzame stof en heeft aan de bovenkant een afneembare sleutelhanger, zodat je je belangrijkste items altijd bij je hebt. Bovendien heeft hij een verstelbare schouderband en is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Black Denim.

Veelgestelde vragen over Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 34.50 cm
Diepte 31 cm

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 33 l.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen