Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint.

Merk

Kidzroom

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester

Volume in liters

5.7 l

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 8 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint.

Deze prachtige rugzak van Kidzroom Adore More is de perfecte manier om je kind op weg te helpen! Deze leuke rugtas is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een leuke panterprint in beige. De rugzak is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en biedt voldoende ruimte om boeken, speelgoed en kleine items mee te nemen. De rugzak is voorzien van stevige schouderbanden die comfortabel om de schouders zitten. Ook heeft de rugtas een kleine binnenvak met rits, ideaal om kleine kostbare items in op te bergen. De rugzak heeft ook een extra vak met rits aan de voorzijde, waar wat extra items in kunnen worden bewaard. De Kidzroom Adore More rugzak is een leuke en stijlvolle rugzak die je kinderen op elk avontuur mee kan nemen. Het is licht van gewicht, sterk en duurzaam en heeft een leuke panterprint die kinderen aanspreekt. De rugzak is perfect voor het vervoeren van speelgoed, boeken en kleine items. Het is ook een leuke manier om je kinderen te laten zien dat je aan hen denkt.

Veelgestelde vragen over Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint.

Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31 cm
Breedte 23 cm
Diepte 8 cm

Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. komt standaard in het Beige. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 5.7 l.

Kidzroom Adore More Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Beige Panterprint. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen