Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

18 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Gymtas

Omschrijving van Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder.

Met deze sport gymtas zwart met rijgkoord van polyester 49 x 35 cm heb je een ruime en multifunctionele rugzak bij de hand. Deze tas heeft een ruim hoofdvak en is voorzien van dikke stevige aanrijgkoordjes. Voor een optimale ventilatie heeft de tas metalen verluchtingsgaatjes. Aan de zijkanten van de tas bevinden zich aparte schoenenvakken, waar je je sportschoenen makkelijk in kunt opbergen. De stof van de tas is waterdicht waardoor je je spullen droog houdt. Daarnaast is er een flessenhouder aan de zijkant van de tas aangebracht, zodat je je drinkfles makkelijk mee kunt nemen. De inhoud bedraagt 18 liter. Deze stevige tas is een perfecte metgezel voor je sportactiviteiten.

Veelgestelde vragen over Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder.

Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 18 l.

Sport gymtas met rijgkoord 49 x 35 cm van polyester Groot hoofdvak apart schoenenvak en flessenhouder. is een Gymtas.

Bekijk ook andere schooltassen